Semifinaalit, Nosturi 22.-23.10.

Keskiviikko 22.10.

 

MathiasMathias Nygård

 

Turisas-yhtyeen liideri, laulaja ja biisintekijä. Ääni & Vimma -finalisti vuodelta 2001.

 

 

 

 

 

heta_hyttinen_1Heta Hyttinen

 

Heta on Rytmi-lehden päätoimittaja ja toimii myös laaja-alaisemmin musiikkibisneksessä managerina ja erityisesti raskaamman rock-musiikin moniosaajana. Heta on juontanut muun muassa Tuska-Festivalia vuosia, Finnish Metal Expoa ja Sauna Open Airia tapahtumien ensimmäistä vuosista lähtien.

 

 

mikko_merilinnaMikko Merilinna

 

Helsinkiläinen kitaristi, biisintekijä ja tuottaja, populaarikulttuuritoimittaja ja dj. Levyttää/levyttänyt Khroma-, Collarbone- ja April-yhtyeissä, työskennellyt muun muassa Suosikki-lehdessä, Groove FM -radiokanavalla ja Idols-tv-ohjelmassa.

Kirjoittanut musiikista freelancerina 15 vuoden ajan, esimerkiksi Soundi-, Nuorgam- ja Rumba-medioihin. Valmistelee pro gradua Helsingin yliopistoon Suomi-rapista. Ääni & Vimma -raadissa kuudetta kertaa, 2000-luvun taitteessa pariin otteeseen Ä&V- kilpailijana.

 

 

 

Torstai 23.10.

 

Kari_HynninenKari Hynninen

 

Kari Hynninen on ollut mukana musabisneksessä 1980-luvun lopulta lähtien. Vuonna 2005 hän perusti levy-yhtiö Suomen Musiikki Oy:n, jonka listoilla ovat mm. Jukka Poika, Egotrippi, Raappana, Neumann ja Reino & The Rhinos.  Sen lisäksi hän on työskennellyt lukuisten muiden tunnettujen artistien kanssa, kuten PMMP:n, Apocalyptican kanssa. Kari on tällä hetkellä myös Universal Musicin A&R.

“Kun hyvän biisin kuulee ja se on hyvässä tai lupaavassa  muodossa, se on ihaninta, mitä voi olla.”

 

 

janne flinkkiläJanne Flinkkilä

 

Janne Flinkkilä on vapaa toimittaja, joka on työskennellyt Rumban toimituspäällikkönä ja Ylioppilaslehden toimitussihteerinä sekä mm. HS:n Nyt-liitteen, Ilta-Sanomien, Imagen, Infernon, Rytmimanuaali-sivuston, STT:n, Suosikin ja Ylen avustajana. Lisäksi hän on toiminut tiedottajana (Femmagaala, Finsktango Festival, Jiffel Music, Niubi Festival) sekä klubijärjestäjänä (Radio Helsingin kesäklubit, Club Niubi) ja antanut artisteille mediavalmennusta.

 

 

 

 

 

Kärtsy_Away_raatiKärtsy Hatakka

 

Kärtsy on yksi Suomen monipuolisimmista rock-muusikoista, joka tunnetaan raskaan musiikin viennin pioneeriyhtyeen Waltarin solistina. Lisäksi hän on säveltänyt materiaalia yli kymmenen vuoden ajan eri tyylisuuntia edustaviin projekteihin.

Kärtsy on säveltänyt uransa aikana laaja-alaisesti rockia, poppia, metallia, hiphopia, räppiä, teknoa, teatterimusiikkia ja maailmanmusiikkia. Hän on työskennellyt muun muassa Angelin Tyttöjen, Bomfunk MC’sin, Ismo Alangon, Apocalyptican, Jaakko Salovaaran, Children of Bodomin, HIMin, Petri Wallin ja Kingston Wallin, Värttinän, Avantin ja Amorphiksen kanssa. Hän työskenteli yhdessä koreografi Jorma Uotisen kanssa Evankeliumi-baletin yhteydessä, minkä Kärtsy sävelsi Suomen Kansallisoopperaan. Kärtsy on säveltänyt myös metallisinfonian Death Metal Symphony in Deep C, jonka orkestraatiot ovat Riku Niemen käsialaa. Lisäksi hän on säveltänyt musiikin Max Payne PC-pelin kahteen osaan vuosina 2000 ja 2002, jotka ovat myyneet miljoonia kappaleita maailmanlaajuisesti.

 

 

Music KickUp

 
Raadin lisäksi Nosturissa on molempina päivinä paikalla Music KickUpista Perttu Sutinen, Wellu Jaatinen ja Pekka Johansson. He valitsevat yhden bändin, joka saa täyden päivän KickUp-workshopin.

www.musickickup.com

 

Pekka_JohanssonPekka Johansson

 

Pekka Johansson työskentelee Music Kickupissa vastaten palvelun artisteista. Artisteja ja yhtyeitä on palvelussa yli sadasta maasta ja päivittäin Pekka kuunteleekin kymmeniä uusia julkaisuja monipuolisesti eri genreistä.

Muusikkona hänellä on pitkä historia Helsingin kellareista isoille lavoille saakka. Pekka soittaa edelleen aktiivisesti Amoral-yhtyeessä sekä muissa projekteissa.