Finaali, Gloria 8.11.

janne_joutsenniemiJanne Joutsenniemi

 

Janne Joutsenniemi on suomalainen muusikko ja tuottaja. Hänet tunnetaan parhaiten Stonen basisti-laulajana, Suburban Triben basistina sekä Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeen basistina.

Jannella on kokemusta studiotyöskentelystä Munkan demoäänityksistä aina raskaamman musiikin levytuotantoihin, sillä hän on tuottanut mm. Ensiferumin Victory Songs -albumin sekä Stam1nan Raja -albumin.

Tällä hetkellä Janne toimii Live Nationilla agenttina eli keikkamyyjänä ja vastaa myös The Circuksen kotimaisesta ohjelmasta.

 

 

MathiasMathias Nygård

 

Turisas-yhtyeen liideri, laulaja ja biisintekijä. Ääni & Vimma -finalisti vuodelta 2001.

 

 

 

 

 

 

Kari_HynninenKari Hynninen

 

Kari Hynninen on ollut mukana musabisneksessä 1980-luvun lopulta lähtien. Vuonna 2005 hän perusti levy-yhtiö Suomen Musiikki Oy:n, jonka listoilla ovat mm. Jukka Poika, Egotrippi, Raappana, Neumann ja Reino & The Rhinos. Sen lisäksi hän on työskennellyt lukuisten muiden tunnettujen artistien kanssa, kuten PMMP:n, Apocalyptican kanssa. Kari on tällä hetkellä myös Universal Musicin A&R.

“Kun hyvän biisin kuulee ja se on hyvässä tai lupaavassa muodossa, se on ihaninta, mitä voi olla.”

 

 

Harri2Harri Hakanen

 

Harri aloitti toimittajan uransa paikallisradiopuolella, josta tie vei Yleisradioon ja erityisesti uuteen pop-ja rockmusiikkiin keskittyviin ohjelmiin, ensin Radiomafiassa (Upteekki) ja myöhemmin YleX:llä (X-Ryhmä), jossa hän toimi tuottajana. Vuodesta 2006 lähtien Harri on työskennellyt television puolella mm. Musiikki-TV -ohjelman juontajana ja palkitun Rock-Suomi -sarjan toisena käsikirjoittajana. Viime vuodet Harri on kuulunut Uuden Musiikin Kilpailun (UMK) tekijätiimiin toimittajana ja tuomariston puheenjohtajana. Printtimedian puolella Harrin kirjoituksia on vuosien varrella voinut lukea mm. Rytmi-, Soundi- ja Colossus-lehdistä. Vaikka mies on monipuolinen musiikinkuluttaja, hänen ydinosaamisaluettaan on kaikentyyppinen raskas räime – erityisesti proge ja melodinen hard rock.