Arabia Music House 10.-11.10.

Ammattiraati

Äänen & Vimman ammattiraati koostuu musiikkialan ammattilaisista, jotka antavat bändeille sekä kirjallisen että suullisen palautteen.

 

Perjantai 10.10.

KristianWkuvaKristian Wahlström

 

Kristian Wahlström on kitaristi, hän on toiminut ammattimuusikkona n. 15 vuotta. Hän on valmistunut Helsingin Ammattikorkeakoulusta (nyk. Metropolia) musiikkipedagogiksi sekä suorittanut musiikinopetusta syventävän ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon. Hän on soittanut kitaraa monissa bändeissä (mm. Mighty44, Teleks, Megaphone) sekä keikkaillut ja levyttänyt monien artistien kanssa (mm. Darude, Waldo´s People, Antti Tuisku, Kristiina Brask, Janina Frostell). Kristian soittaa monipuolisesti freelancekeikkoja ja on mukana lukuisissa coveryhtyeissä keskittyen rock- ja heavymusiikkiin. Kristian opettaa kitaransoittoa ja bändisoittoa päätoimisesti Pop & Jazz Konservatoriossa, sekä lisäksi Metropolia Ammattikorkekoulussa ja Rockway-nettisivustolla. Kristian on osallistunut sähkökitaransoiton opetussuunnitelman uudistamiseen, josta hän on myös kirjoittanut Thesis 2008-palkitun YAMK-lopputyönsä. Kristian on Helsingin Yliopistolla tohtorikoulutettava, ja työn alla olevassa väitöskirjassaan hän tutkii rytmimusiikin opettamista. Hän on myös Valtakunnallisen Popjazzleirin taiteellinen johtaja.

 

villesorvaliVille Sorvali

 

Ville Sorvali on suomalainen metallimuusikko, joka tunnetaan Moonsorrowin vokalistina, basistina ja sanoittajana. Kirjoitellut myös Soundissa. Toimii myös The Best Crew Everissä.

 

 

 

 

 

 

 

samuli federley_raatiSamuli Federley

 

Samuli Federley on ammattikitaristi Espoosta, joka toimii mm. kitaransoiton opettajana, studio- ja keikkamuusikkona, säveltäjänä perustamassaan Reversion-bändissä sekä esiintyy myös sooloartistin ominaisuudessa. Hän julkaisi soololevynsä, Quest For Remedyn vuonna 2012 ja on tehnyt sen tiimoilta konsertteja niin Suomessa, Saksassa kuin Kiinassakin. Hän on myös soittanut albumilla, joka on myynyt kultalevyn rajan ylittävän määrän kopioita sekä esiintynyt mm. Michael Monroen kanssa. Samulilla on myös sponsorisopimuksia useiden eri musiikkitarvikeyhtiöiden kanssa ja toimii myös näiden tuotteiden aktiivisena promotoijana.

 

 

Lauantai 11.10.

janne flinkkiläJanne Flinkkilä

 

Janne Flinkkilä on vapaa toimittaja, joka on työskennellyt Rumban toimituspäällikkönä ja Ylioppilaslehden toimitussihteerinä sekä mm. HS:n Nyt-liitteen, Ilta-Sanomien, Imagen, Infernon, Rytmimanuaali-sivuston, STT:n, Suosikin ja Ylen avustajana. Lisäksi hän on toiminut tiedottajana (Femmagaala, Finsktango Festival, Jiffel Music, Niubi Festival) sekä klubijärjestäjänä (Radio Helsingin kesäklubit, Club Niubi) ja antanut artisteille mediavalmennusta.

 

 

 

 

 

 

heta_hyttinen_1Heta Hyttinen

 

Heta on Rytmi-lehden päätoimittaja ja toimii myös laaja-alaisemmin musiikkibisneksessä managerina ja erityisesti raskaamman rock-musiikin moniosaajana. Heta on juontanut muun muassa Tuska-Festivalia vuosia, Finnish Metal Expoa ja Sauna Open Airia tapahtumien ensimmäistä vuosista lähtien.

 

 

Harri2Harri Hakanen

 

Harri aloitti toimittajan uransa paikallisradiopuolella, josta tie vei Yleisradioon ja erityisesti uuteen pop-ja rockmusiikkiin keskittyviin ohjelmiin, ensin Radiomafiassa (Upteekki) ja myöhemmin YleX:llä (X-Ryhmä), jossa hän toimi tuottajana. Vuodesta 2006 lähtien Harri on työskennellyt television puolella mm. Musiikki-TV -ohjelman juontajana ja palkitun Rock-Suomi -sarjan toisena käsikirjoittajana. Viime vuodet Harri on kuulunut Uuden Musiikin Kilpailun (UMK) tekijätiimiin toimittajana ja tuomariston puheenjohtajana. Printtimedian puolella Harrin kirjoituksia on vuosien varrella voinut lukea mm. Rytmi-, Soundi- ja Colossus-lehdistä. Vaikka mies on monipuolinen musiikinkuluttaja, hänen ydinosaamisaluettaan on kaikentyyppinen raskas räime – erityisesti proge ja melodinen hard rock.

 

Musaneuvosto

Äänen & Vimman musaneuvosto koostuu muutamasta kunkin katselmuspaikan omasta nuoresta, jotka saavat valita jokaisesta katselmuksesta yhden bändin jatkoon.

 

Henna_KorvenojaHenna Korvenoja