Bändi-info

Suomen suurin ja pitkäaikaisin nuorten bändeille suunnattu bändiareena Ääni & Vimma käynnistyy pian. Ääni & Vimma tarjoaa 15–25-vuotiaille nuorille muusikoille mahdollisuuden nousta parrasvaloihin ja saada arvokasta esiintymiskokemusta sekä palautetta musiikkialan parhaimmistolta.

Valtakunnallisen Äänen & Vimman lavoille nousee syksyn aikana bändejä ympäri Suomea. Bändit näyttävät taitonsa pääkaupunkiseudun neljällä areenalla, ja lopulta semifinalistit ja finalistit kapuavat Nosturin sekä Kulttuuriareena Glorian lavalle. Kolmena peräkkäisenä viikonloppuna järjestettävissä katselmuksissa on mukana ammattitaitoinen raati, joka valitsee kultakin viikonlopulta parhaat bändit jatkoon. Semifinaaliviikolla bändit mittelevät Nosturissa vielä finaalipaikasta, ja lopulta finaalissa Kulttuuriareena Gloriassa valitaan vuoden voittajakolmikko.

Ääni & Vimma tarjoaa bändeille ennen kaikkea mahdollisuuden esiintyä nuorelle yleisölle sekä ammattitaitoiselle, eri musiikin aloja edustavalle raadille. Tapahtuman voittajille sekä muille hyvin menestyneille bändeille on tarjolla studioaikaa, keikkoja, lahjakortteja sekä tietysti mainetta ja kunniaa. Jokainen finaaliin yltänyt bändi saa studioaikaa Harjun tai Munkkivuoren nuorisotalojen studioilla sekä mahtavia keikkamahdollisuuksia niin pääkaupunkiseudulla kuin ympäri Suomea.

Äänen & Vimman järjestetään yhteistyössä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten nuoriso- ja kulttuuritoimien kanssa. Mukana myös Nosturi Elmu ry.