Vernissa 27.9.2014

Viime viikon lauantaina 27.9. pyörähti käyntiin tämän syksyn ensimmäinen Äänen & Vimman katselmus. Tapahtumapaikkana oli Vantaan lasten ja nuorten kulttuuritalo Vernissa. Nuorten toimintakeskus Hapen Hattumedia oli paikalla kuvaamassa ja näytti koko tapahtuman live streamina Youtubessa. Tapahtuman juonsi mm. The Voice Of Finlandista tuttu Tea Khalifa seuranaan Vernissalla toimivan Tikkurilan teatteri- ja sirkuskoulun kasvatit, näyttelijät Valo Sauri ja Linus Tuomenvirta.

Vaikka bändit olivat musiikkityyliltään pitkälti rock-painotteisia, olivat ne kaikki kuitenkin keskenään erilaisia edustaen rockin tyylilajeja aina 1950-luvun rockabillysta 2010-luvun indie pop-rockiin. Raatilaiset Heta Hyttinen, Tomi Koivusaari ja Ide Miettinen antoivat bändeille arvokasta rakentavaa palautetta. Illan päätteeksi raati sekä Vernissan omista nuorista Ella Myllymaasta ja Milla Kampista koostunut musaneuvosto valitsivat 13 kovasta bändistä jatkoon vantaalaisen Bastun, hämeenlinnalaisen Hazedin, raumalaisen Kickin’ 5:n sekä espoolaisen Mokpartin. Nämä neljä bändiä nähdään Nosturissa 22.10.-23.10. pidettävissä Semifinaaleissa 14 muun bändin kanssa. Seuraava katselmus pidetään tämän viikon lauantaina 4.10. Espoon Kannusalissa.

Suuret kiitokset Vernissan väelle upeasta tapahtumasta ja erityiskiitokset tekniikalle, joka pelasi loistavasti!

 

Bastu

Bastu

 

Hazed

Hazed

 

Kickin' 5

Kickin’ 5

 

mokpart

mokpart